Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi’nden GAÜ’ye Teşekkür Belgesi

Tarih: 23/05/2016

GAÜ’nün, 2014-2017 dönem başkanlığını yürütmekte olduğu “Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi - IUSARC”nin, 2016 yılı için planladığı uluslararası etkinliği olan ve kendi alanında Dünya’da bir ilk olarak tarihe geçen “Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Oyunları – IUSARGames2016” ve konseyin beşinci genel kurul toplantısı, 11 ülkeden 22 üniversite ve bir ulusal kurumun delegasyonu ve toplamda 120 öğrencinin katılımıyla geçtiğimiz günlerde KKTC’de gerçekleşti.

Konsey  başkanlığını GAÜ adına yürütmekte olan Prof.Dr. Günhan Erdem, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı ve aynı zamanda IUSARC Onursal Başkanı Türkay Akpınar ve konsey temsilcisi Öğr. Gör. Ogün Yürütken’in de katılımıyla gerçekleşen törende, Konsey Başkanlığı ve konseyi himaye etmekte olan KKTC Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın, konseyin 2015-2016 periyodunda gerçekleştirdiği etkinliklere katkı koyan, GAÜ Rektörü Prof.Dr. Kutsal Öztürk’e, GAÜ adına teşekkür belgesi takdim edildi.