GAÜ, Badminton’da da Şampiyon

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bay-Bayan Badminton takımı, KKTC Üniversite Sporları Federasyonu’nun düznelemiş olduğu şampiyonada, hiç set vermeden bu yıl da şampiyonluğu kimseye kaptırmadı.

Hem erkekler, hem de bayanlar kategorisinde şampiyonluğu alan, her maçı 5-0’lık skor ile kazanan GAÜ Badminton Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü ve Badminton  Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, KKTC ve Türkiye’de alınan başarılı sonuçların tesadüf olmadığını, çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek “Hedefimiz bu başarılarımızı devam ettirmek” diye konuştu. Doğgün açıklamasının devamında, 21 - 26 Nisan tarihlerinde Erzincan’da gerçekleşecek olan Türkiye Üniversitelerarası Badminton Süper Ligi öncesi göstermiş oldukları başarının kendilerine moral olcağını bildirerek, Erzincan’da da en iyi şekilde derece elde etmeyi planladıklarını söyledi.

Müsabaka Sonuçları

1-GAÜ:5 ODTÜ:0

2-GAÜ:5 DAÜ:0(Hükmen)

3-GAÜ:5 BUN:0(Hükmen)