GAÜ Masatenisi’nde Türkiye Şampiyonu

Tarih: 19/03/2016

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Erkek Masa Tenisi Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler arası masa tenisi şampiyonasında, üstün başarı sergileyerek, Türkiye 3’cüsü olmasının ardından, ferdi mücadelede de Türkiye şampiyonu oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, takımın göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlayarak, çeyrek finale 3 sporcusunu ferdi turnuvaya çıkaran tek üniversitenin GAÜ olduğunu belirterek, büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Doğgün, ferdi klasmanda Maramara Üniversitesi ile karşılaşan GAÜ Masa tenisi oyuncusu Hüseyin Durmaz’ın, rakibini 3-2 yenerek, Türkiye Üniversiteler Arası Şampiyonu olduğunu bildirdi. GAÜ Sporcusu Cemal Kara’nın ise Türkiye Milli Takımının değişmez sporcusu ve her yıl şampiyon olan Marmara Üniversitesi’nin birinci sporcusunu 3-2 yenerek tarih yazdığını ifade eden Doğgün, GAÜ’nün turnuvalarda ilgi odağı olduğunu vurguladı.

Doğgün açıklamasının devamında, takım arkadaşı Hüseyin Durmaz ile karşılaşan Cemal Kara’nın ise 3’üncü olduğunu söyledi. GAÜ Masa tenisi takımından Özgün Öztürk’ün ise 5. Olduğunu bildiren Doğgün, Türkiye Üniversiteler Şampiyonasını başarıyla tamamlayan GAÜ’nün diğer turnuvalara devam edeceğini bildirdi.