GAÜ Masa Tenisi Takımı Türkiye 3.’sü

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Erkek Masa Tenisi Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler arası masa tenisi şampiyonasında, üstün başarı sergileyerek, Türkiye 3’cüsü oldu.

Konuyla ilgili  açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, takımı göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlayarak, GAÜ’nün akademik başarılarının yanı sıra birçok spor alanında da adından söz ettirdiğini söyledi. Doğgün ayrıca, Ferdi müsabakalarda 17 Mart’ta sporcuların mücadele edeceklerini belirterek, 18 Mart’ta ki ferdi finallerinden sonra, sporcuların süper lig 6 ayak maçları için Sakarya’ya gideceklerini belirtti. Doğgün, Türkiye Üniversitelerarasi Spor Federasyonu’nun jest olarak kupayı  GAÜ Masa Tenisi Takımına, kendisinin takdim etmesini istediğini söyledi.

GAÜ Masa Tenisi Takımının Karşılaştığı Takımlar ve Skorları

1-GAU:3 Yaşar Üniversitesi:0