GAÜ Genç Erkek Basketbol Takımı Üstünlüğünü Koruyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Genç Erkek Basketbolu lig maçlarında üstünlüğünü korumaya devam ediyor.Gerçekleştirdikleri başarılı performanslar ile Lig içinde olduğu kadar okullar arasında  da  dikkat çeken GAÜ Basketbol takımı en son aldıkları galibiyetlerle de dikkatleri üzerine çekti.

Cumertesi günü Magosa Gelişim Akademisi (MGA) ile GAÜ Genç Erkek Basketbol takımı MAGEM Arena da karşı karşıya geldi.İlk yarı 27-35 GAÜ`nün üstünlüğü ile sonuçlanan maçın sonucu ise 71-75 GAÜ`nün başarılı performansı ile sona erdi.

GAÜ Basketbol takımının aynı hafta içerisinde almış olduğu ikinci galibiyet olduğuna değinen GAÜ Basketbol Takımlar Antrenörü Gökay İskar , pota altında rakibine karşı üstünlük sağlayan takımımız oyuncularından Alpay Şerbetçioğlu 27 sayı , Berk Argın 25`er sayılık performans ortaya koyduklarını ifade etti. Ayrıca Can Yöncü 7 Batuhan Tüzmen 7 Tuğberk Aybars 4 Mehmet Tekyıl 3 Batuhan Asil 2 sayı ile oynadığını ifade eden İskar, her oyuncunun galibiyet için oynadıklarını ve öğrencilerin bu başarılı performansı ile de takımlarının namağlup lider olarak lig de yollarına devam ettiklerinin altını çizdi.

GAÜ Takımlar Koordinatörü ve öğretim üyesi Kenan Güvensoy performansın ardından gerçekleştirdiği konuşmasında , öğrencilerin başarısının disiplinli bir çalışmanın sonucu olduğunu ve eğitim hayatlarındaki başarılarını aynı şekilde sahalara da taşıdıklarını ifade etti.Alışık olunan GAÜ`nün spor başarılarına Basketbolu da ekleyerek yollarına devam etmek istediklerinin altını çizen Güvensoy , bir hafta içinde gerçekleşen iki galibiyet adına da takım antrenörü başta olmak üzere tüm sporculara teşekkürlerini iletti.